How to Cite
1.
Benjumea Rincón MV, Correa G. I. -. Hacia Promoc. Salud [Internet]. 2001 Jan. 1 [cited 2024 Jul. 2];6:31-46. Available from: https://revistasojs.ucaldas.edu.co/index.php/hacialapromociondelasalud/article/view/1830

Authors

María Victoria Benjumea Rincón
Universidad de Caldas. Manizales
maria.benjumea@ucaldas.edu.co
Ismenia Correa G.
Universidad de Caldas. Manizales
maria.benjumea@ucaldas.edu.co

Abstract

-

Escriche RI, Serra B JA. Toxicología Industrial de Alimentos. Valencia: Universidad Politécnica de Valencia; 1996 p.242-248

FAO/WHO. Class ñames and the international numbering system for food additives. Section 1. Codex Alimentarius. Volume one. General requirements. Rome; 1992. P.50-82

FAO/OMS. Evaluation of certain food additives and contaminants. Geneve;1995. P.23-6 (WHO Technical Report Series 859)

Fennema OR. Química de los alimentos. Zaragoza: Editorial Acribia;1993. p.82-125, 737-742

Finley J W, Leveille G A. Sustitutos de los macronutrientes. En: Ziegler E E, Filer L J, Editores. Conocimientos actuales sobre nutrición. Washington (DC): ILSI/OPS/OMS; 1997. p.620-635 (Publicación científica No 565)

Linden G, Lorient D. Bioquímica agroindustrial. Revalorización alimentaria de la producción agrícola. Zaragoza: Editorial Acribia;1996. p.247-281

Vives C J. Mitos y realidades del azúcar. II Simposio Nacional de Nutrición Humana. Una Visión al futuro. Medellín: CEAN; 1996
Sistema OJS - Metabiblioteca |